Insentif Kerajaan FREE RM1000 sekarang! FREE RM1000 ! Wow! Whatsapp 0134555888 sekarang!

Rating Ranking Private Retirement Scheme Terbaik di Malaysia 2016

Rating Ranking Private Retirement Scheme Terbaik di Malaysia 2016

Dah masuk 2016, makin ramai yang semakin sedar tentang kepentingan Private Retirement Scheme atau Skim Persaraan Swasta ni. Apa tidaknya, kita dah mula nampak di sekeliling kita, orang orang tua dan pencen masih lagi berkerja dan masih bergelut dengan kewangan yang tak stabil dan sebagainya.

Ranking Private Retirement Scheme 2016 Malaysia
Ranking Private Retirement Scheme 2016 Malaysia

Ok sebelum anda nak pilih PRS mana anda nak join tentulah anda kena ambil kira banyak faktor. Takkan hentam je kan...paling teruk, anda join PRS sebab kawan anda bagitau bagus (entah fakta mana die guna cakap bagus tu). Jom buat analisis sikit....jangan malas...ini masa depan kita ok. Tindakan hari ini menentukan nasib 20-30 tahun dari sekarang.

Apabila anda membuat analisis sila masukkan sekali faktor LONG TERM, Jangan lihat semata mata performance setakat dari 2012 hingga terkini. Kan singkat sangat tu. Anda pun bukan boleh keluarkan dalam masa 5 tahun macam Unit Trust biasa.

Tak tau macam mana nak buat anggaran?

Hihihi....sebab tu perlu pilih saya untuk uruskan Private Retirement Scheme PRS anda. Terbaikkkkkk
Ranking Private Retirement Scheme Islamic Shariah 2016
Ranking Private Retirement Scheme Islamic Shariah 2016


Saya telah membuat perbandingan dengan semua jenis dana yang islamik sahaja dan keputusan ranking rating top 5 PRS di letakkan dalam jadual di atas. Pertimbangan mengambil kira:

1- Prestasi keuntungan (mestilah..penting ni!)
2- Umur Dana (baru atau dah lama/stabil/matang)

Setelah melihat ranking di atas, anda boleh membuat pilihan terbaik untuk PRS anda.

Data Ranking Rating Private Retirement Scheme Ini dikemaskini:

Tarikh Kemaskini  = 1/1/2016
Jenis Dana             = Islamic dan Patuh Shariah Sahaja
Sumber                  = Morn*ngSt*r dan Fundsupe*****


Untuk Lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/skimpersaraanswasta




Berminat nak masuk Private Retirement Scheme Islamik Terbaik? Contact Saya SEGERA! Whatsapp SMS Call 0134555888









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Private Retirement Scheme PRS Terbaik Designed by azhafizah.com