Insentif Kerajaan FREE RM1000 sekarang! FREE RM1000 ! Wow! Whatsapp 0134555888 sekarang!

Insentif RM1000 PRS 2017

Insentif RM1000 PRS 2017

Wow! Anda pasti terkejut. RM1000 diberikan percuma kepada belia yang belum capai harijadi ke 31. Ni memang best. Anda melabur untuk persediaan persaraan anda sebanyak RM1000 dan anda mendapat secara percuma sebanyak RM1000 lagi!

Ini memang sangat diluar jangkaan dan sangat sangat menguntungkan.

Insentif Belia PRS RM1000 2017
Insentif Belia PRS RM1000 2017


Nasihat saya secara jujur, rebutlah peluang ini sementara masih ada peluang. Peluang ini terhad ya.

1- Hanya dibukan 2017 hingga 2018 sahaja
2- Selagi dana mencukupi. Habis kuota, habislah duit free hehe. Bajet hanya RM165juta sahaja.

Apa yang anda dapat dengan mencarum PRS?

1- Pelepasan cukai sehingga RM3000 setahun selama 10 tahun bermula dengan tahun taksiran 2012.
2- Bagi pencarum yang berumur 20 – 30 tahun (sebelum birthday ke 31), dengan caruman minimum RM1000 dalam satu dana sahaja, pihak kerajaan memberi insentif caruman tambahan secara one off sahaja sebanyak RM1000, bermula pada Januari 2017. Dengan erti kata lain, anda carum RM1000, pihak kerajaan memberi RM1000 lagi sebagai hadiah kepada anda! Best tak?

Siapa yang boleh mohon PRS ni?

Secara umunya, terbuka kepada sesiapa sahaja rakyat Malaysia atau warga asing yang bekerja di Malaysia yang berumur 20 – 55 tahun yang meliputi :
• Kakitangan Kerajaan (ni memang majoriti client saya haha)
• Kakitangan Swasta
• Individu yang bekerja sendiri contohnya peniaga pasar malam, kedai runcit, restoran dan lain lain.
• Suri rumah (Seorang suami boleh buka akaun PRS sebagai hadiah untuk isterinya)
• Pelajar. (Ibubapa boleh buka akaun PRS untuk anak mereka)

Jadi kenapa tunggu dan tangguh tangguh lagi?

Bagitau semua kawan kawan dan saudara mara. Benda baik jangan simpan sorang sorang.

Mudah je nak apply. Cuma 2 benda nak kena buat:

1- Isi borang (dekat boleh jumpa, jauh boleh pos borang)
2- Buat bank draf atas nama sendiri (secure):

CIMB PAM-PRS for namaPenuhMacamDalamIC

Contoh;

CIMB PAM-PRS for Mohd Ali bin Abu


Senang kan? Jom apply dengan saya. Konsultan Kewangan berpengalaman menguruskan PRS dan selok beloknya. Beresss boss...


Berminat? Contact Saya SEGERA! Whatsapp FairuzRamli 0134555888

Untuk Lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/skimpersaraanswasta




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Private Retirement Scheme PRS Terbaik Designed by azhafizah.com