Insentif Kerajaan FREE RM1000 sekarang! FREE RM1000 ! Wow! Whatsapp 0134555888 sekarang!

Promosi Top Up PRS 2017 Dapat FREE RM100

Promosi Top Up PRS 2017 Dapat FREE RM100

Yess memang best dapat FREE RM100 kan? So apa sebenarnya promosi top up prs 2017 dapat free RM100 ni?


Top Up PRS 2017 Free RM100
Top Up PRS 2017 Free RM100


Ok, promosi ni bermula 1 Mac 2017 hingga Tengah Malam 31 Ogos 2017. So banyak masa lagi ni kan.

Top Up PRS anda tidak kurang daripada RM100 ke dalam akaun sendiri melalui Online Transfer di www.prsmember.my . Cara nak top boleh tengok di http://pencenswasta-prs-terbaik.blogspot.my/2017/03/cara-top-up-prs-private-retirement-scheme.html .Senang jer...

Apa lagi...kalau ade duit lebih, jangan la belanja sampai licin...simpan sedikit untung tabungan kecemasan dan jangan lupa juga tabungan persaraan. Pandangan kena jauh ye. Jangan nampak emergency depan mata. Bila dah tua nanti, baru teringat pasal PRS.

Top Up PRS ni tak boleh untuk caruman staf syarikat (caruman PRS oleh majikan) ye. Untuk akaun PRS individu sahaja.

Untuk setiap pencarum ke 38 akan dapat RM100 free untuk di masukkan dalam akaun PRS mereka. Bermaksud ke 38, ke 76, ke 114 dan seterusnya......

Mana tau, disamping anak mengamalkan tabiat baik menabung persaraan, anda berpeluang dapat duit free RM100 kan kan.

Jom mulakan akaun PRS anda dan mula menabung secara fleksibel untuk diri sendiri....

Details syarat = <SINI>


Berminat? Contact Saya SEGERA! Whatsapp FairuzRamli 0134555888

Untuk Lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/skimpersaraanswasta



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Private Retirement Scheme PRS Terbaik Designed by azhafizah.com